miercuri, 29 octombrie 2008

Variatiuni pe tema data...


In urmatoarea poza, remarcam din nou o intrare pe sens interzis, urmata de o parcare (e vorba de van-ul alb, cu numere de zeu ), strada E. Ungureanu, Timisoara.

Parcari rezervate cu saci!


Micul Revolutionar publica: "Revin cu noi imagini:
Prima, as intitula-o "nesimtiri care genereaza nesimtiri". Asta deoarece in aceasta dimineata, in dreptul imobilului cu numarul 9 de pe strada E. Ungureanu, isi rezerva doua locuri de parcare dupa cum se vede si in imagine, fara a avea vreun drept asupra lor. Astfel eventuali ocupanti ai locului respectiv de parcare pot fi transformati in nesimtitii despre care publicam mai apoi pe bloguri."

marți, 28 octombrie 2008

Linii de tramvai, contrasens etc



Micul Revolutionar posteaza: "Renault Scenic + un BMW X3 care dupa ce au intrat pe interzis, parcheaza pe liniile de tramvai in Piata Libertatii, Timisoara, 27.10.2008, orele 17."

Contrasens, sens unic, nonsens, ..


Micul Revolutionar, din nou...cu felicitari :) :"Un Audi A4 si un Range Rover surprinse astazi pe strada Gheorghe Lazar, in dreptul liceului Lenau intrand pe contrasens si parcand pe trecerea de pietoni."

Dubla linie continua taiata...


Ieri, 27.10.2008, pe Calea Bogdanestilor, Timisoara, un Opel Astra cu numere de Germania (din fotografie nu se deslusesc bine) taie dubla linie continua, pe contrasens!

Parcari private, publice, public-private, cui ii pasa?


Micul Revolutionar, cel mai activ dintre cei care au trimis sesizari:
"Dupa o binemeritata absenta de 2 zile din 'jungla' traficului timisorean, astazi am avut 'placerea' de a ma izbi din plin de el. In consecinta au aparut si noi poze. In acestea, gasim un BMW seria 7 parcat pe 4(patru) locuri vineri dupa-masa in parcarea aeroportului."

luni, 27 octombrie 2008

No comment...


24 octombrie, o noua sesizare a Micului Revolutionar: "strada Popa Sapca, Timisoara, pe banda de virat la stanga recent amenajata in urma cu cateva luni, parcheaza fara vreun fel de jena un tuciuriu cu numere de Franta, aproape perpendicular pe trotoar jenand pana si banda din mijloc. Macar sa fi parcat paralel cu axul drumui, blocand astfel doar o banda, nu una si jumatate. Calitatea fotograffiei este indoielnica, poza fiind facuta in miscare."

sâmbătă, 25 octombrie 2008

Trotuare, trotuare, trotuare...


Micul Revolutionar, din nou: "24.oct., orele 14, intersectia Circumvalatiunii cu Bogdanestilor. Din a doua poza nu reiese corect numarul de inmatriculare deoarece poza a fost facuta in miscare. Acesta este SB-07-NZV."

vineri, 24 octombrie 2008

Loc de parcare fff original...


Micul Revolutionar este pseudonimul celui care a facut cele mai multe sesizari pana in prezent, pe acest blog. Ii multumim pe aceasta cale. Iata cea mai recenta: "Vis-a-vis de magazinul bega, pe strada Proclamatia de la Timisoara, tot astazi, orele 11, o dacie parcata fix in "santinelele" de plastic din centru. Asta dovedeste cu cat ar fi fost mai buni stalpii metalici fata de garduletele astea inofensive de plastic."

Oprire pe contra-sens, blocand trecerea de pietoni.....


A 3-a sesizare din partea unei persoane interesate:
23.octombrie 2008, str. Lucian Blaga, Piata Unirii Timisoara.

TIR parcat pe trotuar


Cetatenii semnaleaza: 23.10.2008, h14, str. Abdrei Saguna, Timisoara

Trotuar blocat...


Un nou cetatean ne-a semnalat: 23.oct. 2008, orele 15
Timisoara, str. Viorelelor.

miercuri, 22 octombrie 2008

alt nesimtit de prin dumbravitza...in fatza sediului politiei dumbravitza


O noua sesizare din partea unui cetatean interesat!

Multumim, speram ca veti reveni cu noutati!

marți, 21 octombrie 2008

Nesimtire in zona Unirii, Timisoara


Aceasta sesizare (strada Merczy, Timisoara) a fost facuta de o persoana interesata de mersul lucrurilor in asa-zisa civilizatie de tip jungla. Cu cat mai multi cetateni implicati activ, cu atat impactul poate fi mai semnificativ.

Multumim pentru sesizare!

vineri, 17 octombrie 2008

miercuri, 15 octombrie 2008

Oprire interzisa pe Bd. Republicii, Timisoara


Cu cat mai scumpa masina, cu atat mai greu de sanctionat soferul?
Miercuri, 15.10.2008, pe Bd. Republicii, in dreptul Bancii Transilvania, Timisoara.

marți, 14 octombrie 2008

Parcare pe loc rezervat persoanelor cu dizabilitati!


Si asta chiar in spatele Primariei Timisoara!
In orice caz, incepand de astazi, Directiile abilitate din cadrul Primariei Timisoara si-au anuntat sprijinul in aceasta initiativa. Urmeaza Politia Comunitara si Politia Rutiera, acest fapt insemnand ca toate sesizarile si fotografiile Dvs se vor concretiza in amenzi sau alte sanctiuni, deci...nu ezitati! Desigur, sesizarile trebuie sa fie insotite de numele Dvs, in caz contrar aceste sesizari ramanand la stadiul de repros postat pe internet. Bun si acesta, dar...
Toate cele bune!

Alti parcatori profesionisti, langa Primaria din Timisoara

Cum parcheaza studentii la drept in Timisoara...


Daca tot avem parcare noua la facultate, sa folosim spatiul la maximum!

luni, 13 octombrie 2008

Un alt trotuar blocat in Timisoara: TM-73-KMY


Trotuar blocat pe str. B.P. Hasdeu, in Timisoara, in jurul orei 16!

Sesizarea organelor abilitate

Stimate Domnule Comanescu,

Desigur, strategia de abordare a organelor abilitate face parte din obiectivul acestui blog, si fiecare vizitator este invitat sa aduca sugestiile proprii.

Cu toate acestea, am contactat persoane responsabile din cadrul acestor institutii, carora le-am pus in vedere utilitatea acestor sesizari; raspunsurile au fost incurajatoare, nu mai asteptam decat sesizarile respective.

Speranta moare ultima!

Toate cele bune!

PENTRU UN TRAFIC CIVILIZAT

ACEST blog este dedicat unui scop de interes general, si anume, conditii mai bune de trafic pentru pietoni, biciclisti, motociclisti, soferi de toate categoriile.

CUM? prin postarea pe acest blog a tuturor observatiilor, semnalmentelor, comentariilor dar si a fotografiilor sau filmuletelor care surprind soferi neatenti, imprudenti, inconstienti sau pur si simplu lipsiti de bun simt.

DACA ati observat din masina sau ca pieton, din tramvai sau de la fereastra locuintei dumneavoastra o persoana care deranjeaza prin oprire/stationare/parcare ilegala sau incomoda pentru noi, ceilalti, va rugam postati aici un numar de inmatriculare sau orice alt detaliu care ar putea identifica respectiva persoana, si cu ajutorul internetului, sa facem cunoscuta fapta intregii tari, si nu numai!

OBIECTIVUL nostru este sa obtinem totodata sprijinul organelor abilitate, astfel incat, odata oferite informatii concludente despre acei oameni deranjanti si nepasatori, politia, Administratia Domeniului Public, Politia Comunitara sa poata avea un inceput de dovada.

ASTFEL, putem toti contribui la un trotuar sau o sosea mai civilizata, precum si la un trafic ce ne-ar da mai putine dureri de cap tuturor, de la mic la mare, de la pieton la sofer de camion. Sa nu uitam de impactul pe care il poate avea o asemenea actiune asupra sigurantei semenilor nostri, a copiiilor ce merg sau se intorc de la scoala, a parintilor nostri care au vederea sau auzul slabite si nu mai pot fi la fel de vigilenti ca noi.

TUTUROR celor dragi, dar si celor pe care nu-i cunoastem, sa le dam o sansa in plus in aceasta jungla rutiera, fiindca, dupa cum stim, "incetul cu incetul se fabrica otetul"!